Over ons:

Ons assortiment meubels en accessoires bestaat uit authentieke unieke stukken die wij met zorg hebben uitgezocht voor u, wij zijn er best trots op voor velen ook een bron van inspiratie te zijn , dat blijkt uit de vele enthousiaste reacties van klanten !

De meubels restylen we zelf zodat deze weer een heel nieuwe uitstraling krijgen. We hebben veel uiteenlopende kasten, dressoirs, spiegels tafels en stoelen in ons assortiment , maar wat we niet hebben zoeken we graag voor u , om zo ook daar onze persoonlijke touch aan te geven.

Ons assortiment wordt frequent aangevuld met nieuwe n gebruikte Brocante meubels , ook geven wij uw eigen meubels graag een geheel nieuwe look zodat u er nog jaren plezier aan kunt beleven ! 

De inrichting van uw huis bepaalt uw fijn gevoel van thuiskomen , onze Brocante meubels helpen u mee dit gevoel in huis te creren , ook met diverse andere Brocante artikelen zoals vazen, spiegels of Brocante kleinere meubelen.

Wij gebruiken een ambachtelijke werkwijze , waarbij massief hout en het met de hand schilderen deze meubels een authentieke oude uitstraling geven.

U bent natuurlijk altijd welkom op afspraak op de Donk 2 te Meijel.